top of page

Website op maat

KIES UW EIGEN WEBSITE HUISSTIJL EN VERRAS UW WEBSITE BEZOEKERS

Van super idee naar een schets, van een schets naar een levende website. Wij van SJ beheer geloven in de visie van de ondernemer zelf. Wij nemen dan ook uw wensen lijst als centraal uitgangspunt om het fundament van uw website op te bouwen. Dit doen wij door een persoonlijk inventarisatie gesprek aan te bieden, het maken van professionele foto's, video;s, het begeleiden in het bijhouden de social media kanalen. 

Book a place >

Website op maat

SJ beheer ontzorgd u

Bij het laten maken van een website heeft u vooraf het één en ander voor ogen. 
In de inventarisatiefase brengen wij uw wensen en doelen in kaart, en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van uw ideale website en kunnen wij een scherpe offerte opstellen.

In a Meeting

Inventarisatie gesprek

In dit gesprek zullen wij gerelateerde vragen aan u stellen om voor ons inzichtelijk te krijgen wat uw specifieke wensen zijn betreft een website van SJ beheer. We zullen op basis van uw wensen een ontwerp maken. Tevens zullen wij u ook vragen om ons teksten aan te leveren. Dit doen wij omdat we weten dat de ondernemer zelf het best kan verwoorden waarom zijn of haar passie bij zijn of haar bedrijf ligt. 

1

Offerte akkoord ja/nee

Bij goedkeuring van de offerte krijgt u een planning opgestuurd, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Hierna leveren wij diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten kan het definitieve design worden uitgewerkt. Wij zullen dan verschillende processen tot stand laten komen. zoals onder andere het gekozen domeinnaam voor u veilig te stellen.

2

Fist Pound
Lens

Media/tekst verzamelen

3

Aan de hand van het gemaakte ontwerp stellen zullen wij u vragen teksten aan te leveren. De foto's en filmpjes kunnen eventueel ook door SJ beheer gedaan worden. Natuurlijk is dit op aanvraag mogelijk. We zullen hier ook met u samen in overleg bekijken welke foto's u waar wilt hebben op de website. De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in een concreet design. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

Ontwikkeling website

4

We ontwerpen en bouwen, zo brengen we organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen we met strategische concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Wij zullen uw website voorzien van goede SEO's en google ads "google zoekwoorden" voor maximale vindbaarheid op google en andere zoekmachines. 

Business Team

Lancering website

Knipsel home.PNG

Ontwikkeld en ontworpen door SJ Beheer

bottom of page